Hareskov-Værløse Tennisklub

Forening i Udvikling

Om HVT

HVT er en af de største og ældste klubber i Danmark med omkring 800 medlemmer. Vi har et af de absolut flotteste udendørs tennisanlæg i Danmark med 9 grusbaner, 1 kunstgræsbane (der er åben for spil hele året), 2 midibaner (indvies 30. april 2016), 2 minitennisbaner samt en slåmur. Vores hovedanlæg belligende på Lille Værløsevej 77 har desuden et klubhus med omklædningsfaciliteter og en café, hvor du kan købe dagens ret, sandwich, en rigtig café latte og meget andet. HVT har et mindre anlæg i Hareskovby med 2 grusbaner. I vintersæsonen spiller vi indendørs i Værløsehallen, hvor vi har 3 baner, omklædningsfaciliteter med sauna, café med gode priser og et stort klublokale, som især børnene bruger til daglig.

Vi har træning for alle medlemsgrupper, lige fra Familietennis for 3 årige til HYG Ind for de ældre medlemmer. Du kan læse mere om HVT's træningstilbud under "Hold" og "Events". Der er en ugentlig drop-in dag både sommer og vinter, mulighed for individuel træning gennem klubben, sociale aktiviteter for alle medlemsgrupper og et højt serviceniveau.

HVT har hver sommer Danmarks største motionistturnering, hvor alle medlemmer over 15 år kan deltage.

Klubben blev stiftet i 1924 og fejrede i 2014 90 års jubilæum. HVT er medlem af SLTU (Sjællands Tennis Union), DTF (Dansk Tennis Forbund) og DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger).

HVT blev desuden kåret som Årets Idrætsforening 2016 af DGI Nordsjælland. HVT blev Årets Idrætsforening blandt andet fordi:

o   Vi er nyskabende og innovative i vores aktivitetstilbud
o   Vi er gode til at samarbejde med andre interessenter om idræt og motion
o   Vi er visionære omkring udvikling af foreningen
o   Vi er en god rollemodel for andre foreninger
o   Vi er særlig fokuseret på den gode stemning indadtil i foreningen
o   Vores personale er veluddannede og servicemindede overfor alle medlemmer

 

For at vide mere om hvad et medlemsskab til HVT indbefatter klik her

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk