Hareskov-Værløse Tennisklub

Forening i Udvikling

Stina på nye eventyr

Gå tilbage til alle nyheder
  • 26.09.2017
  • Hareskov - Værløse Tennisklub

Det er med blandede følelser at vi i denne uge skal sige farvel til Stina, som fremover skal arbejde med marketing i Aldi.

På den ene side kan vi på Stinas vegne glæde os over, at Stina skal videre med nye store udfordringer og på den anden side kommer vi alle til at savne Stinas altid glade, positive og konstruktive tilgang til alle slags opgaver.

Stina kom til HVT i 2016 som barselsvikar for Karina, og blev straks kastet i ud de mange udfordringer med ny hjemmeside og ny banebooking. Det var bestemt ikke let ved siden af de daglige opgaver.

Godt hjulpet af sine dygtige kollegaer og klubbens mange frivillige er det dog min opfattelse, at alle har haft en god oplevelse af samarbejdet med Stina og altid fået en kompetent og venlig service.

Stina har desuden arbejdet tæt sammen med alle i bestyrelsen og det samarbejde har fungeret upåklageligt fra første dag.

Stinas sidste arbejdsdag i HVT er på onsdag d. 27/9 og skulle du have lyst at sige farvel, kan du kigge forbi kontoret.

På vegne af hele HVT og bestyrelsen ønsker jeg Stina alt det bedste fremover.

Tak for samarbejdet,
Henrik

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk