Hareskov-Værløse Tennisklub

Forening i Udvikling

Søndags Drop-In i Farum starter søndag

Gå tilbage til alle nyheder
  • 05.10.2018
  • Kristian Grøn

Kære alle senior medlemmer
 

Så er det på søndag at indendørs Drop-in i Farum starter.
Det er fra kl 15 -18.


 ALLE kan være med og ALLE er vedkomne. Tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op og spil. 
 

Den første time vil i Oktober måned være forbeholdt begyndere som vil blive introduceret for spillet og for klubbens tilbud om træning, turneringer og sociale arrangementer. Der er ingen krav om at skulle spille alle 3 timer. Det er helt fint kun at spille med den første time ligesom det er i orden kun at komme til sidste time, osv. 

 

Værten Kristian Vielwerth siger følgende om Drop-In:

 

Næsten samme tid, men ikke samme sted. Vi flytter indendørs og vi flytter til Farum. De nye baner som HVT har fået adgang til i Farum, er reserveret til Drop-In kl. 15.00 – 18.00 hver Søndag hele vinteren. Forudsat, at de bliver udnyttet. Der er altså ingen grund til at drosle ned, bare fordi det bliver efterår. Første Drop-In er Søndag 7. oktober.

 

Hold dig i form. Mød andre motionister. Find evt. en ny makker til næste års turneringer. Ha’ det sjovt, fx når vi spiller ”La Manga-tennis” eller ”Hvirvelvind”. Som udgangspunkt tilrettelægger værten lidt opvarmning som optakt til en serie af 30-minutters dubler med skiftende makkere. Ingen sidder på bænken! Kom og vær med!

 

Kontaktperson er Drop-In vært Kristian Vielwerth fra Motionistudvalget, kvh@teknologisk.dk, mobil 7220 2007”
Vi glæder os til at se dig

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk