Hareskov-Værløse Tennisklub

Forening i Udvikling

HVT standerhejsning

Gå tilbage til alle nyheder
  • 14.05.2018
  • Hareskov - Værløse Tennisklub

Det blev en god start på sæsonen med standerhejsning og tennissportens dag. Vejret var i sommerhumør, og der var gensynsglæde med det smukke anlæg.
Traditionen tro holdt formanden Henrik en tale og HVT flaget blev hejst. 
Dagen var dog ikke kun bestående af traditioner, idet HVT skulle sige farvel til Alexander og Karina. Alexander og Karina spillede en underholdende opvisningskamp på centercourten, hvor stopbolde, tweeners og touch blev afgørende for kampen udfald. I den efterfølgende tale, fik Henrik sagt tak for deres store indsats for klubben gennem de seneste år.

Samtidig med, at det var standerhejsning, var det også tennissportens dag. I den forbindelse kunne HVT byde velkommen til 57 nye medlemmer. Tag godt imod de nye medlemmer i vores tennisforening, og hvis lejligheden byder sig, så brug fem minutter på at svare på de spørgsmål, der måtte være hvis man er ny i sporten og ny i HVT.

DGI har også skrevet herom og med særlig fokus på HVT, se her

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk